17 november 2017

Zakelijke tips

Zakelijke tips

  1. Evernote is een digitaal noteblock waarin je al je aantekeningen kunt maken, die vervolgens worden opgeslagen in de cloud. Een ideale tool om je aantekeningen goed te bewaren.zakelijke tips
  2. Papier! Heel simpel maar heel functioneel. Met Papier open je simpelweg een nieuw tabblad in Chrome en schrijf je hier je aantekeningen op.
  3. Yast! Wanneer je een ondernemer bent is het echt aan te raden om hier gebruik van te maken. Een professionele tool die alle personeelsuren bijhoud. Hierin heb je een duidelijk overzicht!
  4. Newton! Een zeer complete e-mail tool. Hierin kan je zelfs zien wanneer je email wordt gelezen en op welk tijdstip. Ook is het mogelijk om je mail terug te roepen. Ideaal voor als je een fout hebt gemaakt en je daar pas achter komt nadat die verstuurd is.
  5. WPS office! Geen zin om veel geld uit te geven? Dan is dit een de ideale tool voor een startende ondernemer. Hierin kan je gratis prestentaties voorbereiden, notities maken, spreadsheet  en excel tot je beschikking.  Het programma is beschikbaar in maar liefst 6 talen.

[maxbutton id=”1″]