Baddoek bedrukken doet u bij ons!

Wilt u een baddoek bedrukken staan wij altijd voor u klaar!baddoek bedrukken

Iedereen kent het wel, lig je aan het zwembad en dan liggen er ineens 5 blauwe baddoeken die er precies hetzelfde uitzien als die van u. Welke baddoek is het nou? Daarom kunt u bij ons uw baddoek bedrukken. U kunt er bijvoorbeeld uw naam op laten drukken of een afbeelding naar wens. Die keus laten we helemaal aan u! Wij hebben verschillende soorten maten, groottes en kleuren, hierdoor zit er altijd wel iets naar wens tussen. Mocht u dus een baddoek hebben gekozen kunt u kiezen hoe u deze baddoek wilt laten bedrukken. Ook kunt u de tekst of afbeelding selecteren. Wij zullen dan de baddoek bedrukken naar uw wens en hem naar u opsturen. Zo kunt u bij het zwembad altijd weer uw eigen plekje en baddoek terugvinden. Mocht u nou interesse hebben in het baddoek bedrukken. Dan adviseer ik u om eens te gaan kijken op https://www.promotie.nl/in-en-om-het-huis/badkamer/ .

Mijn ervaring met baddoek bedrukken

Ik heb eigenlijk als grap voor een verjaardag een baddoek laten bedrukken. De persoon aan wie ik de baddoek had gegeven sprak heel positief over de baddoek en dat hij nooit meer zijn baddoek kwijt was. Die trok de aandacht wel. Ik heb toen besloten om ook maar eens een baddoek te bestellen met daarop mijn naam zodat ik net als hij altijd mijn baddoek kan terugvinden. Binnen een week had ik de baddoek binnen en ik ben hem daarna nooit meer kwijt geraakt. Komt dit verhaal u bekent voor? Dan zou ik adviseren om ook eens een kijkje te nemen op de website.