Computer reparatie Arnhem

Kapotte computers?

Het komt natuurlijk vaak genoeg voor dat de computer die je gebruikt kapot gaat, dit kan doordat je hem laat vallen of hij is gewoon toe aan een reparatie. Computer reparatie Arnhem kan ervoor zorgen dat je kapotte computer het weer gaat doen als vanouds.

IMac deed het ineens niet meer, wat nu?

Bij mij was het geval dat mijn IMac het ineens niet meer deed. De laatste tijd was mijn IMac al wat trager dan normaal en ineens viel mijn IMac uit. Ik dacht in eerste instantie: ’oh hij gaat zo wel weer aan’.

Dit was helaas niet het geval.
Ik ging zoeken op internet en ik kwam bij de site: www.comp-it-easy.nl uit. Dit is een bedrijf voor computer reparatie in Arnhem, zowel voor Apple als Windows.
Ik ben gaan praten via de klantenservice en heb mijn probleem uitgelegd. Computer reparatie Arnhem pakte dit goed op en adviseerde mij om met mijn kapotte IMac langs de winkel te komen. Dit heb ik gedaan.
Het bedrijf ging mijn IMac bekijken en zij vonden een virus. Computer reparatie Arnhem is die virus gaan verwijderen en dit is hun gelukt met succes, mijn kapotte IMac is weer als vanouds.
Ik kreeg meteen tips mee van de werkgevers hoe ik het beste apps veilig kon downloaden op mijn IMac, zodat er geen virus meer op mijn IMac kan komen.

Mijn ervaring

Ik ben heel tevreden hoe computer reparatie Arnhem mij als klant opgepakt heeft. Toen ik in gesprek kwam met de werknemer die de virus van mijn IMac er af heeft gehaald, wist ik meteen al dat het goed ging komen. Ik kon mijn IMac de volgende dag weer gelijk ophalen.
Door de tips die ik gekregen heb met het downloaden van apps is dit niet meer voorgekomen en ik ben er ook zeker van dit niet meer voor gaat komen!