Door boekhouding Breda een boel zorgen minder

Met behulp van boekhouding Breda bespaar ik mezelf een heleboel zorgen. Ik ben eigenaar van een kleine wasstraat in de buurt. In het begin deed ik de administratie altijd zelf. Tenminste, dat probeerde ik. In het jaar zelf ging dat redelijk. Er ging alleen wel erg veel tijd in zitten. Dit was tijd die ik eigenlijk niet had. De wasstraat loopt goed, waardoor ik daar mijn aandacht eigenlijk de hele dag bij moet houden. Toen ik zag dat ik aan het einde ook nog een jaarafrekening moest doen, was het duidelijk. Ik moest gaan zoeken naar een goede boekhouder.

Administratiekantoor BredaProbleemloze overname

Een zoektocht op Google leverde al snel de website van Slagboom op. Wat ik nodig had was een boekhouder die er niet te moeilijk over zou doen dat ik de kwartaalrekeningen al zelf had gedaan. Ik belde dan ook met deze vraag. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd me verteld dat het goed zou komen. We maakten een intake afspraak zodat we konden overleggen over het hoe en wat.

Prettig gevoel

Al snel waren we eruit. Het was een goed gesprek en ik ben tot nu toe zeer tevreden. Hierdoor heb ik weer alle tijd voor mijn wasstraat. Dit had ik veel eerder moeten doen!