jorphone.nl/ is de perfecte site voor een klacht aan je mobiel

Bekijk jorphone.nl/ , want deze site kan je helpen

Heb je een probleem met je mobieltje? Is het glas kapot? Waterschade opgelopen? Home button werkt niet meer? Aan/uit knop defect? Dan is het logisch dat dit erg vervelend is, want tegenwoordig staat er alles op een mobiel. Treur alleen niet, want met de winkel JorPhone is je klacht binnen maximaal 30 minuten verholpen! De vakkundige medewerkers van jorphone.nl/ hebben een opleiding moeten volgen en hebben een zeer grote ervaring met iPhone reparaties. 95% van de reparaties worden succesvol afgerond. Dit is ook de reden waarom er veel klanten terugkeren en blijven komen, dus van tevreden klanten kan je wel spreken. Als je je mobiel laat vallen, dan hoort dit vaak onder inboedel verzekering, dus de verzekering betaald ook nog eens voor je de rekening!
JorPhone biedt een garantieperiode van 6 maanden een, stuurt een officiële offerte en er wordt gerepareerd met de juiste middelen, kennis en mensen.
Voor meer informatie bekijk jorphone.nl/ .

Waterschade…. wat moet ik doen?jorphone.nl/

Ik heb per ongeluk mijn mobiel in de wc laten vallen en daardoor kon ik mijn mobiel niet meer gebruiken. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die mijn mobiel zal kunnen maken en ik kwam bij het bedrijf JorPhone uit.
Ik vertelde mijn klacht en de medewerkers gingen ermee aan de slag, dit heeft zich ontwikkelt op een positieve manier, want na 30 minuten kwam een werknemer met mijn mobieltje naar me toe. ‘je mobieltje is gemaakt en je kan hem weer gebruiken hoe jij dit wilt’ zei de werknemer.

Ik ben super blij want mijn mobieltje doet het weer!
Heb jij ook een klacht? Benader dan het bedrijf JorPhone en bekijk jorphone.nl/ snel!