Koetshuis Heuven, voor al uw feesten en partijen!

Of u nou een feest wilt geven voor uw verjaardag, voor een nieuwe baan, een jubileum of wat dat ook. Bij Koetshuis Heuven kunt u altijd terecht! Ook voor een zakelijke afspraak kunt u bij https://koetshuis-heuven.nl/Koetshuis Heuven terecht. Wanneer u gaat trouwen wilt u natuurlijk wel een mooie locatie hebben waar u kunt trouwen. Koetshuis Heuven is hiervoor de perfecte locatie!

Wij hebben een landhuis waarin wij verschillende ruimtes hebben voor feesten en partijen. U kunt al uw wensen kenbaar maken en wanneer dit mogelijk is zullen wij ervoor zorgen dat uw wensen uit komen!

Mijn ervaring met Koetshuis Heuven

Ik ben nu al bijna een jaar getrouwd met mijn man. Toen hij mij ten huwelijk vroeg moesten wij nog een goede locatie zoeken waar wij met alle vrienden en familie deze bijzondere dag konden vieren. Toen kwamen wij uit bij Koetshuis Heuven. Een prachtige locatie met een grote ruimte waar we binnen konden zitten bij slecht weer een een groot stuk land waar wij buiten konden zitten met goed weer. Dit was dus voor ons een perfecte locatie! Toen wij na de bruiloft bij het Koetshuis waren was alles prachtig versierd! Wij hadden hier niet eens om gevraagd! Je kon wel merken dat de klant koning was bij Koetshuis Heuven!