Op zoek naar een webshop in autoherstel producten?

webshop Nonpaintpro

Afgelopen week is de auto van mijn zoon tijden het parkeren tegen een paaltje gekomen. Dit is super jammer natuurlijk. Maar gelukkig is het niet een hele grote schade. Het zijn een paar krasjes die mijn man zelf wel zou kunnen repareren. Wij gingen op internet op zoek naar een webshop in autolak waar wij zouden kunnen bestellen. We kwamen terecht bij de website nonpaintpro. Het was een super duidelijke en overzichtelijke website. Wij wisten wel zeker dat het geen dat we zochten zij hier zouden hebben. En dat klopt. De kleur van de lak wisten wij niet helemaal. Daarom hebben wij contact opgenomen en hebben zij ons hierbij geholpen.

Goede verzending

Nadat wij de lak besteld hadden kwam het binnen een aantal werkdagen binnen. Helaas was het niet de goede kleur. Het lag niet aan het bedrijf maar aan mij en mijn man zelf. Dit omdat wij het verkeerde model van de auto hadden doorgegeven. Gelukkig konden wij het gratis retourneren. De service van dit bedrijf is super goed en zij hebben mij super goed geholpen in het proces. Ook hebben zij mij weer goed geadviseerd bij het bestellen van wel de juiste kleur. Ik ben super tevreden en alles is goed gekomen