Uitzendbureau Nijmegen vindt de juiste baan voor u!

uitzendbureau NijmegenBen jij op zoek naar werk in of rondom Nijmegen? Dan bent u bij uitzendbureau Nijmegen aan het juiste adres!

Als uitzendbureau Nijmegen hebben zij een groot aanbod aan vacatures voor zowel parttime als fulltime werk. Door het grote aanbod, zit er altijd wel een vacature bij die bij u past! Mocht er helaas toch niks tussen zitten? Dan zal uitzendbureau Nijmegen er alles aan doen om nieuwe kansen te creëren.

Uitzendbureau Nijmegen heeft een groot aanbod met beschikbare vacatures en interessante werkgevers in Nijmegen en omgeving.

Inschrijven bij uitzendbureau Nijmegen

Zoekt u een baan in of rondom Nijmegen? Schrijf u dan snel in op de website van uitzendbureau Nijmegen. Zij gaan hard aan de slag om u aan een geschikte baan te helpen! U kunt u inschrijven via het inschrijfformulier die u kunt vinden op de website van NasWerkt.

Payroll en Werving & Selectie

Naast het zoeken voor een geschikte baan voor een werknemer, is NasWerkt ook gespecialiseerd in Payroll en Werving & Selectie voor werkgevers.

De diensten van NasWerkt bestaan uit:

  • Uitzenden: NasWerkt plaatst arbeidskrachten op uitzendbasis, voor een bepaalde periode, in een bedrijf. Dit kan zijn als tijdelijke vervanging of als aanvulling op het bestaande personeelsbestand.
  • Payroll: NasWerkt neemt het totale personeels- en salarisadministratie over.
  • Werving en selectie: NasWerkt ondersteunt werkgevers in het vinden van de juiste werknemers door middel van werving en selectie van geschikte arbeidskrachten.
  • Vacature plaatsen: NasWerkt biedt u de werknemer die past binnen uw vacature en uw bedrijf.