Verkeersschool Arnhem

Ik was op zoek naar een verkeersschool bij mij in de buurt om mijn auto rijbewijs te halen. Na wat onderzoek gedaan te hebben op internet eindigde ik op de website van verkeersschool Arnhem. Hier was veel informatie te vinden over wat de rijschool inhoud en belangrijk vind.

Echt de aandacht bij jou

Bij verkeersschool Arnhem krijg je echt privéles. Dit houd in dat je niet door een andere leerling wordt opgehaald of thuisgebracht wordt zodat je ook echt 1 of 2 uur rijles hebt. Cees Vendrik heeft naast zijn certificaat als rij instructeur ook een certificaat als faalangstinstructeur. Hierdoor wordt je op een extra rustige en vriendelijke manier uitgelegd welke stappen je moet ondernemen om het voertuig onder controle te krijgen als je onder faalangst lijd.

verkeersschool Arnhem

Recensies

Nadat ik onderzoek had gedaan op internet naar een verkeersschool bij mij in de buurt en uitkwam op de website van Cees Vendrik zag ik een kopje met ervaringen waar ik op klikte. Hier vond ik vervolgens alleen maar 5 ster recensies over vorige kandidaten die het allemaal erg naar hun zin hebben gehad tijdens het lessen bij deze verkeersschool.Dit sprak mij natuurlijk heel erg aan waardoor ik na een proefles een pakket bij deze verkeersschool heb afgesloten. Ik heb inmiddels mijn rijbewijs gehaald en ik ben erg tevreden op de manier waarop ik les van Cees Vendrik heb gekregen.