Voor topkwaliteit nektasjes ga je naar Safekeepers

SafekeepersVoor de beste kwaliteit nektasjes ga je naar Safekeepers! Safekeepers heeft een groot assortiment tot zijn beschikking, waaronder ook nektasjes. Nektasjes zijn ideaal voor het bewaren van uw mobiel, portemonnee of anderen voorwerpen. Bij Safekeepers hebben wij de beste kwaliteit nektasjes!

Waarom een nektas aanschaffen?

Een nektasje is erg handig om uw spullen veilig op te bergen zonder dat ze kwijt te raken. In situaties waarbij zakkenrollers actief aanwezig zijn dient een nektas als de ideale bescherming. Naast veiligheid dient een nektas ook als een onderdeel van uw outfit. Met de juiste nektasje bij uw outfit maakt u veel indruk!

Echt leer!

Bij Safekeepers vinden we kwaliteit erg belangrijk. Onze nektasjes zijn dan ook van echt leer gemaakt en niet van namaakleer. Wij houden niet van imitatieleer waar sommige mensen voor kiezen. Namaakleer is van slechte kwaliteit en gaat niet lang mee.

Veel ruimte!

Onze nektasjes hebben veel ruimte waardoor u veel spullen kwijt kan in uw nektas. Wij hebben bijvoorbeeld 2 vakjes speciaal voor pasjes en een steekvak voor documenten zoals uw paspoort. Er zit nog een extra rits aan de voorkant waar u bijvoorbeeld contant geld kunt bewaren. Door de handige indeling van onze tasjes hoeft u nooit lang te zoeken.