De lood prijs kunt u zien op de website van Kh metals

Heeft u lood wat u graag zou willen verkopen? Dan is het zeker een aanrader om van te voren te kijken op de website van Kh metals. Hier kunt u de recente lood prijs zien. De specialisten van Kh metals houden iedere dag precies bij wat de prijs is zodat u ook precies weet wat u voor uw lood gaat krijgen. Wilt u de prijs weten of meer informatie hebben? Dan is het zeker een aanrader om naar de website van Kh metals te gaan.

lood prijs

Over het product lood

Tegenwoordig is oud lood goed te recyclen. Het heeft namelijk een smeltpunt van 660 graden celcius en een kookpunt van 2467 graden celsius. Het soortelijke gewicht van lood is erg zwaar en is makkelijk vormbaar en tevens een zeer goede geleider. Zo wordt lood ook vaak in producten toegepast zoals accu’s, ballastlood, loden letters, glas- en lood kunst en bladlood voor dakwerken.

Bereken gemakkelijk de lood prijs

Wilt u graag weten wat u kunt krijgen voor uw lood? Dan kunt u dit zeer gemakkelijk berekenen via de website van Kh metals. Op deze website kunt u het aan kg invullen en op de knop ‘bereken schrootprijs’ klikken. Vervolgens zult u zeer gemakkelijk kunnen zien wat u kunt ontvangen voor uw lood. Veel mensen hebben al gebruik gemaakt van deze website en zijn er zeer tevreden over. Bekijk daarom zelf ook de website van Kh metals en bereken de lood prijs!