HostedXL levert uw cloud diensten

HostedXL

HostedXL levert betrouwbare en hoogwaardige cloud bestanden voor de zakelijke markt. Wij garanderen u een topservice voor je ICT waar je op kunt vertrouwen.

ICT

Werken in de cloud brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Met onze diensten heb je tot alles toegang. Documenten, bestanden, E-mails noem maar op. Onze cloud ICT-diensten zijn altijd inclusief beheer en onderhoud, dus daar heb je geen omkijken meer aan. Dat is fijn want dan wordt alles voor je geregeld en houden de medewerker met hun eigen zaken bezig.

Mijn persoonlijke ervaring met HostedXL

Ik ben voor mezelf begonnen en had nog veel vragen over cloud diensten op ICT gebied. Toen ben ik HostedXL tegengekomen op het internet en heb met hen contact opgenomen.  Ze zijn erg betrouwbaar en ze zijn altijd bereikbaar en reageren snel op mailtjes en telefoontjes. Wij hebben samen erg goede afspraken gemaakt en hebben mij erg geholpen. Ik ben nu veel meer te weten gekomen over ICT. Ik heb hier veel aan gehad dus daarom raad ik dit bedrijf zeker aan.

Contact

Als u vragen heeft willen wij u graag helpen. We staan altijd voor u klaar en willen uw wensen vervullen op ICT gebied. U kunt het contactformulier invullen op onze website om contact op te nemen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0186 744 022. Mailen kan ook altijd. Dat kunt u doen naar [email protected] Ons adres is Aston Martinlaan 2 3261NB Oud-Beijerland.