Ga naar de website voor meer informatie

Sinds een aantal jaar is mijn vader de eigenaar van een eigen bedrijf. Toen hij een aantal dagen geleden thuis kwam vertelde hij dat een van zijn oudste werknemers een stuk minder goed functioneert dan dat hij in het begin deed. Daarom leek het hem handig om samen met hem daarover in gesprek te gaan. Nadat hij in gesprek was gegaan kwamen ze tot de conclusie om contact op te nemen met een re-integratiebureau. Ik heb dit zelf ook met een

Ga naar website

van mijn werknemers gehad en ik zei tegen mijn vader ga naar de website van Radom werk

Website

Toen ik tegen mijn vader zei ga naar de website van Radom werk heeft hij dit gelijk gedaan. hij kwam terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf zelf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Nadat hij de informatie op de website had gelezen besloot hij om contact op te nemen met het bedrijf. hij werd erg vriendelijk te woord gestaan. nadat het traject van zijn werknemer was afgerond heeft zijn werknemer een erg goede en leuke nieuwe baan kunnen vinden. Mijn vader en zijn werknemer zijn daarom allebei erg tevreden over Radom Werk. Radom werk had mij ook erg goed en vriendelijk geholpen met het vinden van een nieuwe baan voor een van mijn werknemers. Dit was bij de werknemer van mijn vader ook erg gemakkelijk gegaan. Daarom ben ik zelf ook weer erg tevreden over Radom Werk omdat ze erg goede resultaten leveren.