iPhone reparatie Arnhem wist wel raad met mijn telefoon

reparatieEen maand geleden raakte mijn telefoon defect. Zo fietste ik naar huis toe van school en als gewoonlijks luister ik dan altijd muziek. Dit luister ik via mijn oortjes. Omdat ik op het schoolplein was vergeten om mijn oortjes in te doen, deed ik dit op de fiets. Dit had ik achteraf beter niet kunnen doen want toen ik dat deed, viel mijn telefoon op de grond. Ik stapte af en liep een stuk terug om mijn telefoon op te rapen. Toen ik hem de telefoon oppakte schrok ik, het hele scherm zat vol met barsten.

‘’Besloot de telefoon te laten maken’’

Ik wist zeker dat ik niet genoeg geld had voor een nieuwe telefoon. Daarom besloot ik de telefoon te laten maken. Ik wist nog niet waar en daarom vroeg ik mijn broer om advies. Mijn broer wees me erop dat ik naar een speciale iPhone reparatie winkel moest gaan. Hij zocht het zelf even voor mij op en vertelde niet veel later al een goed adresje. Namelijk iPhone reparatie Arnhem. Hier kon ik volgens hem het beste mijn telefoon laten repareren. Ik schreef het adres op en de volgende dag ging ik langs.

iPhone reparatie Arnhem‘’Ze repareren je telefoon snel en voor een goede prijs’’

Ik liep naar binnen bij iPhone reparatie Arnhem en vertelde het verhaal. De medewerkers van iPhone reparatie Arnhem waren heel klantvriendelijk en wisten precies wat er aan de hand was. Gelukkig was alleen het glas stuk en niet de LCD. De medewerker van iPhone reparatie Arnhem begon gelijk met het repareren van het scherm. Na een half uurtje was de telefoon alweer klaar voor gebruik. Hij zag er weer als nieuw uit. Dat was ook de reden dat ik met een goed gevoel weer richting huis keerde. De volgende keer kom ik zeker terug bij iPhone reparatie Arnhem want zij repareren je telefoon snel en voor een goede prijs.