Flink veel kilo’s eraf dankzij smart personal training

Smart personal training in Eindhoven is de beste training die er is. Zo maakte ik ook van deze training gebruik onder begeleiding van een personal coach. Ik deed dit omdat het ‘’alleen’’ sporten me niet goed af ging. Ik wist simpelweg gewoon niet veel van sporten af en ik wist ook niet hoe ik dit op de beste manier kon doen. Ik liep gewoon de sportschool in en begon op een willekeurig apparaat te sporten. Toen ik dit 3 keer per week deed, zag ik hier jammer genoeg geen resultaat van. Ook dreef de motivatie om überhaupt te gaan sporten, een beetje weg. Ik koos er daarom voor om deel te nemen aan Smart personal training.

‘’Het gaf me meer motivatie om te gaan sporten’’

Bij Smart personal training kreeg ik een coach toegewezen. Ik heb samen met de coach rond te tafel gezeten en besproken wat ik nou precies wilde. Mijn doel was om gewoon af te vallen. Het maakte mij niet uit hoeveel, als die bierbuik maar gewoon een beetje verdreven werd. Mijn coach vertelde dat dit realistisch was. Dat stelde me behoorlijk gerust en gaf me alleen maar meer motivatie om te sporten.

‘’Goede uitleg en advies van Smart personal training’’

We begonnen snel met het traject waaraan ik moest ondergaan met de coach. Smart personal training heeft me bewezen dat ik binnen een half jaar 15 kilo kon afvallen. Dit is dan ook echt gebeurt. Het andere half jaar ben ik 10 kilo afgevallen. Ik stond er echt versteld van! Het kwam er dus op neer dat ik binnen een jaar 25 kilo af was gevallen! Dit allemaal dankzij de goede uitleg en advies over sporten en voeding van Smart personal training. Zonder hen had ik mijn doelstelling waarschijnlijk niet behaald!