Van afval naar grondstof met a2 Kwadraat Consultancy

Over a2 Kwadraat Consultancy

Het DNA van a2 Akwadraat Consultancy is te omschrijven als ‘het optimaliseren van de afvalketen’. Dat begint al bij het tegenhouden dat iets afval kan worden.
Door VANG doelstellingen kan je van afval naar grondstof. VANG = Van Afval Naar Grondstof. Elke gemeente of instelling heeft zijn eigen ambities erbij. En het bedrijf a2 Kwadraat Consultancy wilt die gemeente of instellingen erbij helpen hun ambities realistisch te maken.van afval naar grondstof

Bij het zoeken naar oplossingen voor je vragen denken wij in duurzame alternatieve, zoals duurzame logistiek en natuurlijk is dit allemaal economisch haalbaar. Het bedrijf a2 Kwadraat Consultancy heeft een beoordelingscriteria om zo de van afval naar grondstof methode het beste te laten verholpen.
Het bedrijf zet recycle service in, dat wilt zeggen inzameling van herbruikbare spullen zoals klein hout, frituurvetten. Ook het uitsorteren ervan. Deze werkzaamheden worden gedaan door social return, dat wilt zeggen meer werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mijn ervaring

Ik ben een werknemer bij gemeente Elst Overbetuwe en wij hebben inderdaad onze eigen ambities met het verwerken van afval naar grondstof. Dit is een erg lastig proces dus wilden wij hulp in schakelen. Dit hebben wij gedaan bij het bedrijf a2 Kwadraat Consultancy. Wij hebben onze ambities vermeldt en zij hebben een beoordelingscriteria gemaakt. Een werknemer van het bedrijf is een week gaan kijken naar onze werkzaamheden en heeft op basis daarvan het beoordelingscriteria ingevuld. Zo zijn we samen verder gaan kijken naar de toekomst en de werkzaamheden. Het ziet er goed uit en ik ben het bedrijf a2 Kwadraat Consultancy dankbaar dat zij ons hebben geholpen en onbewust hebben geïnspireerd.
Overige gemeente adviseer ik ook om het bedrijf die de van afval naar grondstof methode goed beheerst te benaderen, want zij helpen je heel graag naar het behalen van je ambities!