Mijn bedrijfsterrein laten asfalteren

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een eigen restaurant. Het pand dat ik had gekocht was echter wel toe aan een renovatie. Ik had binnen deze aantal weken de muren opnieuw laten witten, de vloer laten vervangen door een mooie nieuwe tegelvloer. Ook had ik een aantal nieuwe meubels en spullen gekocht om het restaurant van de binnenkant aan te kleden en een mooie uitstraling te geven. De weg naar het restaurant toe wat in een erg slechte staat. In het asfalt zaten erg veel scheuren en gaten. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf die de oprit opnieuw zouden kunnen asfalteren.

asfalteren

Website van Buitengewoon b.v

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die de weg opnieuw zou kunnen asfalteren kreeg ik erg veel zoekresultaten met bedrijf die dit aanbieden. Ik heb vervolgens een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Buitengewoon B.V. De website van Buitengewoon B.V is erg goed en super overzichtelijk.  Op de website is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ze gebruiken onder andere speciale technieken voor het asfalteren. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen voor een afspraak. Ik werd vervolgens erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. nadat ze de weg opnieuw hadden geasfalteerd zag het er weer super mooi uit. Ik ben daarom ook super tevreden over Buitengewoon B.V.