Security awareness

Wat is security awareness? Security awareness betekent het beschermen van uw online informatie. Veel bedrijven krijgen te maken met cyberincidenten. Ze denken vaak meteen dat zij zijn gehackt. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het vaak aan de medewerkers zelf ligt.

Security awareness

Wat doet DGDO

Ons bedrijf helpt andere organisaties met het beschermen van hun informatie en website. Het aantal cyberincidenten neemt razendsnel toe in Nederland. Veel bedrijven zijn al getroffen en schakelen na het incident pas hulp in bij ons. Wij willen graag deze incidenten voorkomen. Het is tegenwoordig niet meer de vraag of je met een cyberincident te maken krijgt. Maar de vraag is wanneer?

Mijn persoonlijke ervaring met DGDO

Thuis kregen wij ook te maken met een cyberaanval. We hadden geen toegang meer tot ons eigen netwerk en we konden niks meer doen. Ik ben op internet gaan zoeken wat ik als gevolg kon doen en ik kwam bij De Gezonde Digitale Organisatie terecht. Zij hielpen mij meteen en lostten het uiteindelijk op. Daarna heb ik nooit meer last gehad van cyberincidenten.

Contact opnemen

Als u nog vragen heeft, neem dan even contact op met ons. U kunt bellen op 088-633 1070. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website en dan maken we een afspraak. Wij komen graag langs uw huis. Dan kunnen we samen kijken wat er is misgegaan en proberen wij het op te lossen. Bij de meeste mensen is het gelukt om de aanvallen op te lossen. Dus twijfel niet en neem even contact op met ons.