Venditoris beschikt over een prachtig team!

whiteboardVenditoris is een jong bedrijf, waar evengoed vele jaren ervaring schuilt. Binnen het vakgebied Visuele Communicatie is ons team getraind en gerijpt bij toonaangevende Europese bedrijven. Ons team beschikt over de kennis en ervaring om zichzelf experts te noemen. Geen vraagstuk is ons te gek. Onze antwoorden kunnen u wellicht nog verrassen!

Ons team bestaat uit professionele medewerkers die veel kennis hebben binnen de branche en die er alles aan doen om u tevreden te stellen met onze producten. Voor advies of vragen over onze producten kunt u ook bij ons team terecht. Wij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Ons team heeft als taak om u te helpen op momenten dat de klant die nodig heeft. Wij van Venditoris hopen u snel van dienst te mogen zijn!

Online uw producten bestellen doet u snel en veilig bij ons!

Bestellen via onze webwinkel is erg eenvoudig. Dit heeft onze voorkeur, omdat deze manier van online producten bestellen het snelst en bovendien het minst foutgevoelig is. U bent met slechts met een paar klikken verwijderd van uw product. Omdat uw gegevens dan direct geautomatiseerd in ons systeem worden ingevoerd, kunnen wij uw bestelling op deze wijze het snelst in behandeling nemen en naar u versturen.

Wij helpen u graag waar nodig is!

Op momenten waar de klant hulp nodig heeft zullen wij er altijd zijn. Onze professionele medewerkers kunnen u prima van dienst zijn bij het vinden van de juiste producten.